Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Придбання електромобілів стимулюватимуть субсидіями

В Україні можуть з’явитися субсидії на покупку електромобілів, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян на круглому столі, присвяченому перспективам розвитку електротранспорту в Україні.

До 2020 року в загальному обсязі продажів відомство має намір підвищити частку електричних машин до 15%.

«Для цього передбачається прибрати ПДВ і акцизний збір на електромобілі, а також збір до Пенсійного фонду при першій реєстрації екологічно чистих автомобілів. Все це, за розрахунками міністерства, зменшить вартість електричних авто в Україні на 21,6%», — йдеться у повідомленні.Крім того, покупку авто з нульовими викидами планують стимулювати доплатою. Про які суми йдеться — не повідомляється.

«Якщо так станеться, українці зможуть компенсувати частину витрат на придбання працюючого на електриці автомобіля», — йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Терміни теж невідомі. На 2017 рік міністр Омелян спрогнозував прихід трьох відомих автовиробників», — йдеться в повідомленні.

Загальний список потенційних інвесторів включає такі автомобільні бренди: Toyota, Volkswagen, PSA Peuageot-Citroen, GM, Hyundai, Honda, Suzuki, Nissan і Fiat.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності