Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Прикарпатські медіа тролять очільника ОДА тим, що той “ПІДЧЕПИВ”… коронавірус

Медіа Івано-Франківська, кепкуючи, повідомляють, що голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів “підчепив” коронавірусну інфекцію, що зразу викликало жваву хвилю обговорення у соцмережах, – не стільки саме захворювання очільника області, як слово, яке було вжите у заголовку, і його значення.

 

Начебто про це він сам написав на своїй публічній сторінці у Facebook.

Зазначимо, що будь-якою згідно української літературної мови хворобою можна “захворіти” або “заразитися”, якщо захворювання є паразитарним, мікробним чи вірусним, тобто таки заразним, що передається при контакті, а слово “підчепив” переважно використовують в сленговій розмові про зараження венеричними захворюваннями, для прикладу: “підчепив дівку, а разом із нею ще й “букет“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У згаданому пості очільника області слова “підчепив” не зустрічається:

Дійшла черга і до мене – отримав позитивний результат ПЛР-тесту. Самопочуття задовільне, лікуюся дома під постійним контролем сімейного лікаря.
Черговий раз закликаю всіх користуватися засобами індивідуального захисту та дотримуватися карантинних правил. Будьте здорові!”, – написав голова ОДА.

Тож сміливо можна сказати, що очільника Прикарпаття, який ще рік тому працював заступником директора департаменту охорони здоров’я ІФ ОДА,  місцеві ЗМІ просто “тролять”.

І, як пишуть користувачі соцмереж: “Раз тролять, значить є за що…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що з початку  пандемії в Україні у березні цього року Івано-Франківщина фактично не виходить з трійки лідерів по захворюваності на коронавірус…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності