Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Прикарпатські перевізники бояться возити туристів – можна провалитися

Жителі Прикарпаття нарікають на поганий стан доріг в області, зокрема і дороги державного значення на відрізку Долина-Хуст.

До мальовничого краю з казковою природою та туристичними комплексами на зразок “Ялинки” у селі Вишкові буквально немає проїзду.

Світлинами занедбаної траси, яка потребує нагального ремонту, поділився Микола Грабовецький у соцмережі та скаржиться, що перевізники відмовляються возити такими дорогами туристів.

А тим часом головний дорожник області Василь Буджак запевняє, що ремонт дороги триває. Роботи буцімто планують завершити до кінця 2018-го року.

“Це правда, що дорога жахлива. Її почали ремонтувати минулого року, але з настанням зими ремонт зупинили. Там тільки-но зійшов сніг,  десь зараз роботи відновлять. У проекті передбачений ремонт усієї дороги від Хуста до Долини. Найскладніші ділянки дороги цього року повинні відремонтувати”, — каже Василь Буджак.

До слова, торік у вересні Василь Буджак запевняв, що ремонт даного відрізку автошляху розпочнуть навіть незважаючи на відсутність бюджетних призначень. А передбаченого з бюджету одного мільйона кредитних гривень є недостатньо на ремонт навіть одного кілометра дороги. Тож,  на прохання керівництва Служби автомобільних доріг ТОВ “ПБС” погодилось виконати ремонт цього відрізку дороги за власний кошт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Загалом, не дивно, що перевізники бояться і відмовляються возити прикарпатськими дорогами туристів, щоб не провалитися під дорожнє покриття, як це зробив в центральній частині міста Долина мікроавтобус “Спринтер”.

Також читайте: Шведські автодорожники зрозуміли, що насправді згубило Карла ХІІ в Україні https://zl-ua.news/shvedski-avtodorozhnyky-zrozumily-scho-naspravdi-zhubylo-karla-hii-v-ukrajini/   , а також Міністр погрожує в’язницею очільнику Укртрансбезпеки прикарпатцю Ноняку  https://zl-ua.news/ministr-pohrozhuje-vyaznytseyu-ochilnyku-ukrtransbezpeky-prykarpattsyu-nonyaku/

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності