Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПРИКАРПАТСЬКІ «СУВЕНІРИ» З АТО

Під час несення служби на блокпосту на в’їзді у с. Дмитрівка співробітники Новоайдарського райвідділу міліції виявили та вилучили близько 1000 набоїв.

9 березня на блокпосту правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль «Mersedes Sprinter» під керуванням гр. В 1966 р. н. (мешканець Івано-Франківської області). У ході огляду автівки у багажнику правоохоронці виявили та вилучили близько 1000 одиниць прихованих набоїв різного калібру, – інформують в СЗГ УМВС України в Луганській області.

Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Проводиться досудове розслідування. Звідки у чоловіка така кількість набоїв та з якою метою він їх перевозив, належить дізнатися слідству.

А після такого ми ще дивуємося, чому в одному з івано-франківських міських парків чоловік підірвався на гранаті чи, чому інший у такий же спосіб позбавив у міському перинатальному центрі себе та дружину життя, уже не говорячи про ту шалену кількість вогнепальної зброї, що нині гуляє краєм та державою з часів різноманітних «революційних» штурмів міліцейських відділків, управлінь СБУ чи військових частин.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

P. S. Днями в руках 19-річного івано-франківця вибухнув невідомий пристрій – хлопець втратив два пальці.
Після огляду пацієнта черговий лікар повідомив про нього на спецлінію 102. У юнака були: множинні травми правої кисті, повна ампутація двох і рвані рани решти пальців.
Встановлено, що він удома розбирав невідомий пристрій, після чого стався вибух. Правоохоронці здійснили огляд помешкання й зібрали те, що залишилося від пристрою. Наразі здійснюються криміналістичні експертизи, з’ясовуються обставини вибуху.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності