Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Прикарпатським інвалідам судді присуджують нагороди та… примушують доводити свою правоту у суді

Днями відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу краси серед дівчат на інвалідних візках, який проходив у Краматорську. Цього року, у фінальну десятку конкурсу потрапили одразу дві дівчини з Івано-Франківщини.243706

Це Христина Сирова-Ковалишин з Івано-Франківська і Марія Мисюк з Івано-Франківської області. Обидві дівчини неймовірно вродливі, але окрім цього ще й ведуть досить активний спосіб життя.

Так Христину обрали “Другою “Віце Міс”, а також вона отримала нагороду як “Міс Індивідуальність”. Варто зазначити, що не зважаючи на свій молодий вік, дівчина є директором Благодійної організації «Хребет», психологом, письменницею і авторкою 4-х книг. Христина також виступає мотиваційним тренером. Дівчина гарно володіє англійською і польською мовами, має численну кількість захоплень серед яких, подорожі, мистецтво, кіно, самоосвіта та самовдосконалення. Однією з основних цілей Христини, є мотивувати інших людей долати перешкоди на шляху до власного щастя.

Інша прикарпатська учасниця – Марія є не менш сильною духом і вольовою дівчиною. Дівчина веде дуже активний спосіб життя, регулярно бере участь у різноманітних культурних заходах, займається танцями і любить фотографуватися. Тож на конкурсі Марія отримала звання “Міс Інтернет”, бо саме вона отримала найбільше голосів у інтернет-голосуванні.

Обидві учасниці справді достойні перемоги і є чудовим прикладом для багатьох людей незалежно чи вони з обмеженими можливостями чи ні. Щиро вітаємо красунь.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А сьогодні, 19 листопада, в Івано-Франківському міському суді відбулася спроба судилища з боку місцевого бізнесмена над ще однією відомою місцевою громадською діячкою з кола людей із обмеженими можливостями – лідеркою місцевої організації сліпих ГО “Біла тростина” Марією Гогільчин.

Детальніше про обставини справи читайте на сторінках нашої газети згодом.13718674_10206394356287938_5561605177521774246_n

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності