Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Прикордонне Закарпаття стає областю спецконтролю документів

Рада оборони області прийняла рішення запровадити перевірку документів людей на території Закарпатської області. Зміни набирають чинності вже відзавтра, 1 грудня.

Про це йдеться у розпорядженні, яке було опубліковано на сайті Закарпатської обласної військової адміністрації.

Зміни діятиму протягом дії воєнного стану на території України.

Зокрема, будуть призначені коменданти районів і міст Закарпатської області, які визначать уповноважених осіб для здійснення перевірки документів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Такі заходи здійснюються відповідно до Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану, затвердженого постановою КМУ від 29 грудня 2021 року №1456», – пише пресслужба ОВА.

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський заявив про появу наступного тижня нового комплексного плану, присвяченого проблемі комплектування ЗСУ.

Також нагадаємо, що 24 листопада пройшло засідання Ставки, присвячене питанням комплектування ЗСУ.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності