Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Прикордонники чекають у вересні на візит 20 тис. хасидів, – встигають до локдауну

На початку вересня прикордонники очікують прибуття в Україну понад 20 тисяч хасидів для святкування Рош га-Шану (юдейського нового року).

Найбільша кількість паломників-хасидів прямуватиме через пункти пропуску «Бориспіль» і «Жуляни». Для швидкого забезпечення пропускних операцій, буде залучено додатковий персонал прикордонників, повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що військовослужбовці детально вивчали паспорти громадянина Ізраїлю аби уникнути можливих підробок під час пропускних операцій.

Нагадаємо, у 2021 році Україна відкрила кордони для хасидів, що прибудуть для паломництва в Умані. Міністерство охорони здоров’я уже затвердило протиепідемічні вимоги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цього року на святкування Рош-ха-Шана очікується прибуття близько 50 тисяч хасидів. До країни вже прибуло понад 5 тисяч паломників. Вони з’їжджаються не лише з Ізраїлю, але й з усього світу.

Тим часом СБУ провела в Умані антитерористичні навчання. За легендою терористи замінували багатоповерховий готель на території історико-культурного центру імені Раббі Нахмана, а сам терорист замкнувся в одному з номерів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності