Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Приміщення театру ляльок хочуть приватизувати?..

Саме таким питанням перейнявся і поділився ним зі своїми дописувачами на сторінках соцмережі Фейсбук місцевий громадський активіст і журналіст Юрій Кривень.

Ось що він повідомляє:

«Про плани приватизації приміщення Івано-Франківського обласного театру ляльок по вулиці Січових Стрільців, 27-А я дізнався від одного знайомого. Відверто скажу, що сприйняв цю інформацію як прикол, але зараз бачу, що справа серйозна.
На продовження сесії міської ради, яке відбудеться 24 лютого, виноситься питання під номером 38 «Про передачу об’єкта комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області».

У проекті рішення йдеться про намір передати з комунальної власності міста у спільну власність громад області нежитлові приміщення площею 448 кв. метрів, які розташовані у підвалі, на першому та другому поверхах в будівлі за адресою Січових Стрільців, 27-А, для розміщення Івано-Франківського обласного театру ляльок ім. М. Підгірянки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Далі читаю пояснювальну записку до рішення.

Потреба і мета прийняття рішення:

Проект рішення міськвикон­кому розроблений з метою врегулювання питання власності та забезпечення ефективної діяль­ності Івано-Франківського ака­демічного обласного театру ляльок ім. М. Підгірянки.

Ще один пункт розкриває цікаві деталі:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проект рішення розроблений на підставі пропозицій Фонду комунальної власності територіальної громади Івано-Франківська та рекомендацій комісії виконкому міської ради з питань надання в оренду нежитлових приміщень та приватизації об’єктів комунальної власності міста за результатами розгляду заяви Івано-Франківської обласної ради.

А тепер маленький лікбез. Театр ляльок існує у цьому приміщенні десятки років і раніше факт комунальної власності міста на ці приміщення ніяк не заважав роботі закладу. Тепер певні сили вирішили вивести це приміщення у спільну власність територіальних громад області.

Для чого це робиться? Очевидно, що силам, які ініціювали цей процес, буде легше провести процедуру приватизації будівлі через обласну раду», – припускає Юрій Кривень.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності