Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Примусова мобілізація на Луганщині: кремль відправив в ОРДЛО комісію з перевірки.

За інформацією Генштабу ЗСУ, противник продовжує ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Агресор здійснює вогневий вплив вздовж всієї лінії зіткнення та у глибині оборони наших військ.

Напередодні в окупованому Луганську був зафіксований кортеж автомобілів, який супроводжували автомобілі “МВС ЛНР”. В кортежі був зафіксований легковий автомобіль, держ номер А602ХН, регіон 36.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ “Права Справа”, в цей час в окупованому Луганську перебував так званий “куратор” з РФ. Інформація про перебування високого московського гостя була передана представникам спеціальних служб України.

Варто зауважити, що наразі на Луганському напрямку угруповання противника зосереджує основні зусилля на підготовці до наступальних дій у напрямках населеного пункту Сєверодонецьк та траси Лисичанськ – Бахмут. Окупанти здійснюють поповнення запасів та перегрупування підрозділів. На зазначеному напрямку переміщено до двох батальйонних тактичних груп.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, командування окупаційних військ продовжує здійснювати посилений контроль за станом справ у з’єднаннях і частинах свого оперативного угруповання на окупованій території Луганської області.

Наразі в Луганську працює комплексна комісія ЗС РФ з перевірки мобілізаційних заходів і стану бойової готовності російських окупаційних військ. Крім того, здійснюється перевірка укомплектованості особовим складом частин “2 АК ЛНР”.

Нагадаю, нещодавно на окупованих територіях Луганської області перебував російський олігарх Євген Пригожин. Пригожин має безпосереднє відношення до діяльності ПВК “Вагнер” і є людиною наближеною до російських спеціальних служб.

Звертаю увагу, що завдяки візиту в окупований Первомайськ представницької делегації країни-окупанта аналітичному відділу ГІ “ПРава Справа” вдалося ідентифікувати місця базування учасників ПВК “Вагнер”. Координати були передані українським спеціальним службам. ЗСУ завдали вогневого удару по виявлених цілях.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ключові бойові дії зараз зосереджені саме в Луганській області. Російські окупаційні війська намагаються оточити українських військових в районі Рубіжного, Сєвєродонецька та Лисичанська. Точаться бої під Сєвєродонецьком у селищах Щедрищеве та Воронове. Українські захисники завдають гідних ударів по російських терористах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності