Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Припинено видачу водійських посвідчень, та документів про реєстрацію транспорту

Упродовж кількох днів українцям не видаватимуть водійські посвідчення, а також документи про реєстрацію транспортних засобів.

Як повідомили у відомстві, така ситуація склалася через перебої у постачанні бланкової продукції.

У зв’язку з цим можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг із реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія.

Відомо, що підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна», яке займається виготовленням бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та нових бланків водійських посвідчень, відновить виробництво вищезгаданих документів найближчими днями.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У сервісних центрах обіцяють повідомити про надходження бланків.

Також нагадаємо, що Україна від пластикових дипломів про освіту, дозволів на зброю та ін. документів повернулася до старої форми габаритних та не зручних у практичному значенні “книжечок”… Також в Україні дефіцит бланків лікарняних листків непрацездатності, що ускладнює виплати після лікування.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності