Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Притягти до відповідальності чиновників, які залишили Україну, пообіцяв Президент

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв притягнути до відповідальності чиновників, які залишили Україну через ескалацію ситуації з боку Російської Федерації, повідомила народний депутат Ольга Василевська-Смаглюк.
“Президент сказав, то нині жоден чиновник не може собі дозволити залишити нашу країну. До тих чиновників, які це зробили, будуть застосовані суворі заходи і ставитимуть запитання щодо їх повернення до нашої держави, якщо вони вирішили залишити територію”, – сказала Василевська-Смаглюк журналістам після завершення засідання фракції “Слуга народу” за участю президента у понеділок.

За її словами, у засіданні фракції брали участь також глава Офісу президента Андрій Єрмак, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, речник парламенту Руслан Стефанчук.

Народний депутат зазначила, що питання про виключення нардепів із фракції не розглядали.

Як повідомив раніше секретар РНБО Олексій Данілов, наразі 23 народних депутати перебувають за межами України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності