Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Притягують до відповідальності екс-керівництво СБУ

Притягнуто до відповідальності співробітників СБУ керівних посад, які під час Майдану вчинили злочини проти активістів.
Про це заявив нинішній керівник УСБУ Наливайченко. Він стверджує, що притягнуто Сергія Ганжу, Володимира Бика, Олександра Якименка, Володимира Тоцького.

Варто відзначити, що Якименко перебував на посаді голови СБУ в 2013 році. Його «наступник» Наливайченко називає Якименка головним підозрюваним у справі про розстріл активістів. Зазначимо, що підозру Якименку було висунуто тільки на початку місяця. У той же день ЄС зняв свої санкції з колишнього глави служби.

Його колега генерал-майор Сергій Ганжа був головою департаменту з захисту державності. Він звинувачується в держзраді. Аналогічне звинувачення є і на адресу Володимира Тоцького. Він був першим заступником глави відомства та керівника антитерористичного центру.

Зараз затриманий за звинуваченням у державній зраді лише Володимир Бик – екс-керівник контррозвідки.
Крім високопосадової четвірки, порушено ще більше 70 кримінальних справ проти 170 екс-співробітників УСБУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, раніше Наливайченко обіцяв продемонструвати докази того, що керівники ФСБ мали безпосереднє відношення до розгону мітингу на Майдані. Так, головним підозрюваним у кривавих подіях тих днів є Владислав Сурков, помічник Путіна.

Джерело: Рrostofinansy

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності