Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

«Приватбанк» відмовляється обслуговувати клієнтів з мінімальними доходами

Днями в приміщені Приватбанку за адресою Хрещатик 46-б, клієнтам банку було відмовлено в зарахуванні готівки на рахунки в тому ж банку через каси відділення. Причиною такої відмови, зі слів менеджерів відділення, стало внутрішнє розпорядження керівництва банку.

«Можливі суми для зарахування через каси тільки від 10 тисяч гривень, всі інші види операцій ви можете виконати через автомати самообслуговування» – заявила менеджер відділення.

При цьому, клієнти банку повинні були вистоювати в величезних чергах до 4 автоматів обслуговування, в той час, як біля кас було аж ніяк не людно. Ще більшим резонансом стало те, що якщо в клієнта не точної суми для зарахування, йому пропонували підійти і розміняти гроші в касі, а потім повернутись в чергу все до того ж автомату.

При зверненні до операторів колл-центру «Приватбанка» на офіційному сайті, все що зміг відповісти оператор кореспонденту FotNews, це те, що не в усіх випадках діють «якісь» обмеження, так і не надавши чіткої відповіді, що це за обмеження і хто їх встановив для мільйонної армії клієнтів банку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Невже «Приватбанк» так вираховує заможних людей, встановлюючи привілеї для елітної касти й тим самим витісняючи і зневажаючи інших своїх клієнтів?

Якби дана ситуація склалась в Європі, під дверима банку неодмінно вишикувалася б громадськість, а активісти кричали в повний голос про права людини. На жаль, в нашій країні досі все навпаки. «Еліта» взялася за старе і продовжує відкрито знущатись з народу, а люди гнуть голови і мовчать, забувши напевно про Майдан Гідності, Небесну Сотню та безкінечну боротьбу за свободу, яку знову і знову намагаються прибрати до рук такі як Коломойський, Ахметов, Фірташ, Левочкін та інші олігархи та горе-політики.

Складається враження, що народний терпець шліфують аби спровокувати нові хвилі невдоволення громадян політикою надання преференцій елітам. Але це якраз той випадок, коли експеримент може мати для недолугих дослідників найнеочікуваніші наслідки.

Джерело: УБК

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності