Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Приватний бізнес при потуранні управління ЖКГ хоче вирішити свої проблеми коштом тернополян

Керівники підприємств, що обслуговують житловий фонд та прибудинкові території у Тернополі, зібралися в управлінні ЖКГ і озвучили аргументи на користь підняття тарифів.

Свого часу в аналогічний спосіб у місті проводили так звані «громадські слухання», на які приходили лише представники зацікавленої сторони і приймали рішення про підняття зарплати.

Водночас комунальники вперто не беруть до уваги той факт, що доходи жителів міста не зросли, більшість тернополян навпаки щодня бідніють через ріст цін, які вже давно не відповідають їхнім зарплатам.

Тоді як послуги ЖЕКів залишаються на тому ж рівні, що й були. Тобто для того, щоб отримати певну послугу, тернополянам треба попсувати собі чимало нервів і часу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В контексті цього намір розмови про підняття тарифів на комуналку, які лунають в управлінні ЖКГ, є зайвим свідченням того, що чиновникам плювати на інтереси тернополян.

Зрозуміло, керівники ЖЕКів (які є ПРИВАТНИМИ структурами!!!) наводили свої аргументи. Мовляв, за період від останньої зміни тарифу зросли паливо-мастильні матеріали (на 70%), електроенергія (на 72,2%), запасні частини (на 90%), матеріали (на 62,2%), і, основне, мінімальна заробітна плата (на 27%).

Ну і ще маса причин на користь того, щоб їх приватний бізнес процвітав за кошти тернополян.

За даними управління ЖКГ, керівники ЖЕКів з дня затвердження діючого тарифу тричі готувалися розрахунки щодо корегування чи підвищення тарифу на послуги з утримання будинків та споруд і прибудинкових територій, однак позитивного рішення так і не було прийнято.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тому бізнесмени вирішили вкотре звертатися до міської влади із проханням щодо підвищення тарифу на послуги з утримання будинків та споруд і прибудинкових територій.

Управління ЖКГ, на жаль, підтримує позицію бізнесу, а не жителів міста, вишукуючи аргументи на корить росту тарифів. Якби чиновники з такою ж завзятістю відстоювали інтереси жителів міста, за чий рахунок рахунок вони просиджують час в теплих кабінетах, ситуація з комуналкою в місті була б в рази кращою.

Джерело: 0352.ua

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності