Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Пустили-не пустили Шустера, – на замовлення ЗМІ якої країни тепер він хоче висвітлювати війну в Україні?

Сьогодні у соцмережах поширили інформацію, що журналісту та телеведучому Савіку Шустеру заборонили в’їзд в Україну. Але, виявляється, що це не так.

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

Так українські ЗМІ звернулася до Держприкордонслужби через появу в мережі інформації щодо нібито заборони на в’їзд громадянину Італії Шустеру від українських силовиків.

Речник ДПСУ наголосив, що Держприкордонслужба не може надавати конфіденційну інформацію щодо третіх осіб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас було повідомлено, що стосовно Шустера немає якихось застережень від органів, що уповноважені державою видавати заборони на в’їзд. Також про це пише й таке авторитетне видання як “Українська правда”.

Зазначимо, що уродженець Литовської РСР Савік Шустер, лікар за освітою, має канадське та італійське громадянство, володіє мовами: литовською, російською, англійською, французькою, італійською, івритом, німецькою та тепер українською. За своє життя встиг попрацювати в канадійських, німецьких та італійських ЗМІ, а також американське “Радіо Свобода” (навіть порпацював на російську службу радіо). Як лікар і журналіст побував у гарячих точках (Ліван, Чад, Нікарагуа, Афганістан (висвітлював війну з боку сил опору – талібів, яких тоді підтримували США, а сьогодні – рф). Згодом, кажуть, усе це дало привід багатьом політикам та іншим назвати його агентом відразу кількох спецслужб…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності