Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

путін бере приклад зі своїх заступника та попередника… – невже все так погано?

В кацапстані (московії) скасували щорічну пресконференцію диктатора володимира путіна через страх, що вона вийде з-під контролю і почнуть ставити запитання про війну.

Про це йдеться у звіті британської розвідки зранку 13 грудня.

Як зазначається, напередодні Кремль підтвердив, що традиційної підсумкової пресконференції путіна не відбудеться.

У розвідці наголошують, що таке трапляється вперше за 10 років, так само як цього року вперше за весь час було скасовано спілкування диктатора у форматі телефонного зв’язку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Британці нагадують, що пресконференція була важливою частиною путінського календаря громадських заходів і часто використовувалася як можливість продемонструвати «чесність» путіна.

«Хоча запитання майже напевно перевіряються заздалегідь, скасування, ймовірно, пов’язане з побоюваннями з приводу переважання антивоєнних настроїв в росії», – припускають у розвідці.

На думку британської спецслужби, організатори заходу бояться його несанкціонованого розвитку.

«Кремлівські чиновники майже, напевно, вкрай болісно ставляться до можливості того, що будь-який захід, на якому буде присутній путін, може бути захоплений несанкціонованим обговоренням «спеціальної військової операції», – йдеться у звіті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що починаючи з 2012 року, річна підсумкова прес-конференція президента рф проходила у грудні.

У листопаді ЗМІ повідомляли, що прес-конференція очільника кремля не готується. Однією з причин скасування була «ситуація на фронті».

7 грудня путін вкотре пригрозив застосувати проти України ядерну зброю для нібито захисту своїх інтересів.

Глава МЗС Латвії Едгарс Ринкевичс заявив, що в подальших діях росії не можна виключати жодного сценарію, зокрема і застосування ядерної зброї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що днями путін (чи йогодвійник?) впершев історії свого президенства дозволив собі п’яному давати інтерв’ю ЗМІ, що досі могли собі дозволити тільки алкоголіки: його перший заступник дмитро медвєдєв та покійний екс-президент борис єльцин…

https://www.facebook.com/100003468333248/videos/1076163303054793/

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності