Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Путін дарує мешканцям Л/ДНР громадянство РФ

Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для мешканців окупованих Росією територій Донецької і Луганської областей. Відповідний указ оприлюднений на сайті Кремля.

«Встановити, що особи, які постійно проживають на території окремих районів Донецької та Луганської областей України, мають право звернутися із заявою про приймання в громадянство Росії у прощеному порядку», — йдеться в указі.pas700

Заяву про отримання громадянства РФ мають розглядати впродовж 3 місяців після подачі документів.

Нагадаємо, раніше російське видання «Коммерсант» повідомило, що російська влада планує дозволити жителям підконтрольних бойовикам «ДНР» і «ЛНР» районів Донбасу в спрощеному порядку отримувати громадянство Росії.

За словами співрозмовників видання, питання вже повністю опрацьоване і для його остаточного вирішення потрібен лише відповідний указ президента РФ Володимира Путіна. Указ Путін може підписати одразу після президентських виборів в Україні, повідомляв «Коммерсант».

У Кремлі відмовились коментувати можливу спрощену видачу паспортів РФ у самоназваних «ДНР» і «ЛНР».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності