Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПУТІН ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО НА МАЙДАНІ ГИНУЛИ БІДНЯКИ, КУПЛЕНІ ЗА ДОЛАРИ, — РОСІЙСЬКА ПРАВОЗАХИСНИЦЯ

Володимир Путін перебуває у полоні своєї власної картини світу. А вона доволі проста: все продається і все купується. Тому він просто не розуміє, що люди можуть помирати за свободу своєї землі.

Таку думку в інтерв’ю Телеканалу новин “24” висловила російська правозахисниця, організатор “Маршів незгодних” Ольга Курносова.

“На думку Путіна, на Майдані гинули бідняки, куплені за “держдепівські” долари. Тому він ніколи не зрозуміє, що сьогодні він воює не з Америкою, а з українським народом. На мою думку він безумовно програє, бо народ перемогти не можна, особливо такий волелюбний як український”, – вважає Курносова.

За її словами, попри підтримку чи засудження дій Путіна, кожен росіянин несе відповідальність за російську владу і за ту позицію, яку вона сьогодні демонструє по відношенню до України.

“Майдан нам показав, що треба йти до кінця, бо таких диктаторів, як Путін, не налякати. Вам в певному сенсі пощастило, що Янукович без підказок Кремля, не готовий був платити людськими життями за владу. Путін може це легко зробити. Щоб воювати з таким сильним противником, повинна була бути дуже висока ступінь самопожертви. Тому й наш “Марш мільйонів” не налякав Путіна”, – вважає російська правозахисниця.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також Курносова поділилась своїми острахами: якщо Путін далі керуватиме Росією, на країну чекає можливий розпад. В Росії – лише один шлях – революційний, але він буде значно кривавіший, ніж в Україні. Еволюційний сценарій для Росії закритий взагалі.
Джерело:  Телеканал новин “24”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності