Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Путіну США дали ляпаса, підписавши Ленд-Ліз 9 травня

Президент Сполучених Штатів Джо Байден підписав закон про ленд-ліз. Знаково для Росії, що церемонія відбулася у Білому домі 9 травня.

Під час підписання були присутні, зокрема, віцепрезидентка Камала Гарріс та членкиня Палати представників, конгресвумен українського походження Вікторія Спартц.

«Ми підтримуємо Україну. Ці кроки є витратними, але ховатися від агресії ще дорожче. Така програма була минулого разу під час Другої світової війни. Зараз Європа потребує ще більше нашої допомоги», – прокоментував Байден.

Палата представників Сполучених Штатів 28 квітня підтримала проєкт закону про ленд-ліз.

7 квітня Сенат США одноголосно схвалив законопроєкт, який дозволяє президенту Джо Байдену використати програму лендлізу для спрощення відправки військової допомоги Україні та країнам Східної Європи. Востаннє програма діяла під час Другої світової війни, коли американська військова допомога вирушала супротивникам нацистської Німеччини, насамперед Великій Британії та СРСР.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А тим часом інтернетом ширяться нові патріотичні колажі із російськими матюками, які, на жаль і наш сором, з початкою відкритої війни Росії проти України стали чимось абсолютно нормальним по телебаченню, на сітілайті чи біг-борді і навіть на виступі з-за трибуни у залі чи на мітингу:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності