Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Рабам дозволяється читати тільки ботів у соцмережах

Замість класиків та наукової літератури рабам дозволяється читати тільки ботів у соцмережах, такого висновку приходиш, читаючи у ФБ допис Ірина Тома та споглядаючи під ним невтішні фото:

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Жахливішого я ще не бачила! Сьогодні, 30 квітня 2020 року, вивозять усі книги із Долинівської сільської бібліотеки та школи. Частина книг була закуплена за батьківські кошти та колишнім сільськогосподарським підприємством!!! Без будь-якого бібліотечного обліку!!!!!!!!!! Але ж в селі залишаються жити люди, діти. Боятися треба не вірусу, а черствих душ, які знищують культуру!!!” – написала перелякана та обурена жінка.

А були часи, коли раби однієї імперії по півдня стояли у чергах та давали хабарі, щоб придбати том популярного класика… І в 1991 році вони розвалили найбільшу в історії людства імперію та здобули собі волю, але не зуміли втримати її, бо “обдурені лукавими людьми“, як писав великий Кобзар, відразу продали її новим господарям…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності