Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

РАБИНОВИЧ ВИЙШОВ З ТІНЬОВОГО УРЯДУ

Прес-служба народного депутата, голови підкомітету Верховної Ради України з прав людини Вадима Рабиновича розповсюдила заяву, в якій повідомляється про його рішення вийти зі складу тіньового уряду.

У повідомленні говориться: «Народний депутат України Вадим Рабинович продовжить свою роботу по непримиренній боротьбі з корупцією, вважаючи для себе більш продуктивним зосередитися на роботі в Народному антикорупційному бюро розслідувань, дії якого вже приймають рамки всеукраїнського масштабу».

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Рабинович кілька хвилин тому поставив наступний пост (наводимо дослівно): «Зараз відбувся довга розмова з моїми партнерами по «партійних справах». За результатами можу сказати наступне: я з сьогоднішнього дня виходжу зі складу тіньового уряду, в якому перебував на посаді віце-прем’єра з контролю за правоохоронними органами та боротьби з корупцією. Народне антикорупційне бюро, яке ми створили з однодумцями, стане тим майданчиком, на якій ми спробуємо всерйоз поборотися з корупцією. Я прийшов у політику займатися справою, намагаючись щось змінити в нашій країні. Тільки – реально! Сьогодні всім разом треба рятувати країну! Займатися словоблуддям особисто мені нудно і нецікаво».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності