Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Рада голосує за повноваження в.о. міністрів, а Уляна Супрун вже тут, – “совпадєніє”?

Вчора, 23 лютого, Верховна Рада більшістю голосів повернула виконуючим обов’язки міністрів широкі повноваження.
Кажуть, що усе це було зроблено задля Юрія Вітренка.
Тобто Верховна Рада 267 голосами перетворила Юрія Вітренка в Уляну Супрун. Парламент повернув в законодавство норму часів Порошенка, якою дозволяється призначати виконуючого обов’язки міністра на невизначено тривалий термін. Саме в такий спосіб посаду в.о. міністра охорони здоров’я місіс Супрун майже три роки експериментувала зі здоров’ям українців.
Цим законом парламент фактично сам позбавив себе однієї з основних конституційних функцій: формування Кабміну, призначення міністрів і контроль за їх діяльністю.
Тепер міністерствами можуть керувати люди в статусі “в.о.”.
Їх можна буде призначати через Кабмін.
Більше можна не вносити кандидатури до Верховної Ради, не домовлятися з фракціями.
Кадрові рішення можна буде приймати кулуарно…
І якось вже зовсім випадково, для тих, хто ще вірить у випадковості, вчора з’явилося повідомлення у Твіттері, що до Одеси на підтримку Сергія Стерненка їде колишня в.о. міністра охорони здоров’я місіс Уляна Супрун, яка буцімто безповоротно втікла до США…
“Совпадєніє”?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності