Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Рада приймає відставки та звільняє…

Верховна Рада підтримала відставку очільниці Міністерства у справах ветеранів Юлії Лапутіної.

Як повідомив народний депутат Ярослав Железняк, рішення підтримали 302 парламентарі.

Нагадаємо, раніш, 5 лютого, міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна подала заяву про відставку.

Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував парламенту прийняти цю відставку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що відставка Лапутіної буде не єдиною такою подією у масштабному «перезавантаженні».

Також Верховна Рада звільнила члена Центральної виборчої комісії Юрія Буглака, який виїхав з України за кілька днів до повномасштабного вторгнення рф, не повернувся, але продовжував отримувати зарплату.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

«Через 7 місяців після розслідування Схем парламент нарешті звільнив Буглака Юрія з посади члена ЦВК», – прокоментував Железняк у Telegram.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, у серпні минулого року журналісти програми «Схеми» з’ясували, що член Центральної виборчої комісії Юрій Буглак виїхав з України за 12 днів до початку повномасштабної війни з рф, оселився у США та продовжував отримувати українську зарплату та державну допомогу на оздоровлення.

Ми також повідомляли, що після такого викриття Буглак не став чекати на офіційне звільнення й сам подав заяву про відставку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності