Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Радник голови ІФ ОДА попросив у РФ політпритулку?!

Радник голови Івано-Фран­ківської ОДА Ярослав Ободянський кілька днів тому приїхав до Росії, і більше того, навіть попросив політичного притулку.

Він розповів про те, зо сам підтримував ідеї Євромайдану, проте розчарувався у новій владі. Каже, що у державі та регіоні процвітає корупція і рейдерські захоплення.

Більше того, Ободянський відзначає, що якщо влада почала війну, то повинна за неї платити, а не «напрягати» українців збором коштів на АТО.

Після таких одкровень радника губернатора, на ІФ ОДА зявилася інформація, що Ободянський звільнений від виконання обов’язків позаштатного радника голови обласної державної адміністрації з питань освіти і науки на громадських засадах… 19 червня 2015 р. відповідно до розпорядження голови ОДА № 293-к.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тут же повідомляється, що призначено Ододнянського було розпорядження № 37-к від 28.01.2015 року за пропозиціями громадськості…

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності