Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

РАДНИК ПРЕЗИДЕНТА ГОТУВАТИМЕТЬСЯ ДО ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ПЕРЕГОНІВ?

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, якого Президент України нещодавно призначив головою новоствореної Дорадчої міжнародної ради реформ, і через що в нинішніх українського та грузинського урядів виник ряд дипломатичних конфузів, заявив, що через рік разом зі своїми соратниками повернеться з України до Грузії, щоб виграти вибори!?

Нинішня влада довела країну до злиднів, заявив політик в інтерв’ю телекомпанії «Руставі-2» з Києва.

Він вважає, що невдачі діючої грузинської влади обумовлені її орієнтацією на Росію.

«Нинішній фактичний правитель Грузії, колишній прем’єр Іванішвілі порахував, що Грузія повинна зайняти таку позицію, щоб про неї забули – вона не повинна підтримувати Україну, не повинна говорити про Абхазію, Цхінвалі», – сказав Саакашвілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Саакашвілі, майбутнє Грузії в чомусь залежить від того, що відбудеться в Україні.

«Замість підтримки України сьогоднішня грузинська влада викликає в МЗС українського посла для роз’яснень з приводу мого призначення», – додав Саакашвілі після заяви прес-служби Генпрокуратури Грузії про відмову України задовольнити запит про екстрадицію Саакашвілі (хоча у ГПУ зазначили, що запит ще розглядають, хоча й підозрюють, що він може бути пов’язаний з політичними переслідуваннями).

Звісно, політик назвав абсурдними звинувачення грузинської прокуратури проти нього і заявив, що у нього немає ніяких обмежень в пересуванні світом.

«У той час, коли грузинська влада анулювала мої дипломатичні паспорти, американський уряд забив в них американську робочу візу, яка дає мені можливість працювати в США», – сказав Саакашвілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після усього вище сказаного, політичний аналітик та голова ВГО «Поклик Нації» Тарас Боднар задає риторичне запитання, що буде робити новоспечений радник президента – грузинський «варяг» Саакашвілі на спеціально вигаданій під нього посаді з такою ж радою? Відпрацьовуватиме на благо України свою зарплатню? Чи готуватиметься до президентських виборів у Грузії, до яких залишився рік?!

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності