Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Ради Європи обрала Івано-Франківськ

Внесок муніципалітету Івано-Франківська відзначили у Раді Європи, обравши місто переможцем премії Приз Європи.

Про підсумки щорічного конкурсу Europe Prize у вівторок, 24 квітня, повідомив президент Асамблеї Мікеле Ніколетті.

За його словами, на останньому етапі – таємному голосуванні, Івано-Франківськ отримав три голоси з семи, і це була найбільша кількість голосів серед усіх інших міст.

Окрім насиченої історії міста, Ніколетті відзначив ще кілька факторів успіху Франківська: “Думаю, також сприяло те, що це розвинений індустріальний центр в Україні. Але в перше чергу, це рівень міжнародного та європейського співробітництва”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Разом з українським містом за Приз Європи боролися ще п’ять міст.

У минулому році відзнаку отримав польський Люблін, а у 2010 – Харків.

Раніше повідомлялося, що 89-річна мешканка села Рясне Теодозія Козій вклала $1 тисячу в громадський проект Urban Space 500 у Києві. Цей проект повторює успішний досвід, реалізований у Івано-Франківську – Urban Space 100. Його відкрили 100 інвесторів, які вклали в нього по $1 тисячі. Рішення про те, які проекти підтримати, приймають засновники проекту.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності