Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ракета влучила саме у квартиру громадянки росії або над нею, – Геращенко (фото, відео)

Сьогодні неділя, 26 червня, розпочалася із кількох влучань. Першим з яких було в дев’яти поверховий будинок в Шевченківському районі столиці. Є постраждалі… будинок горить… під завалами є люди, дітки. працюють рятувальники які вже витягли з під завалів живу але травмовану 6-річну дівчинку та її загиблого тата, скалічену маму дістають з-під завалів бетонного перекриття.

За гіркою іронією долі любітєлєй руського міра – ця жінка, яка потерпіла внаслідок сьогоднішнього обстрілу столиці вичвилася громадянкою росії. Її дитина, йомовірно, також має громадянство кацапстану… Ось так путін вбиває не тільки українців, але й разом із ними своїх громадян росії, які чомусь жили в центрі столиці України.

Виносять ймовірного загиблого чоловіка росіянки:

Друге влучання сьогодні було в дитячий садок в тому ж районі столиці… там воронка сягає 7 метрів…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас над Київською областю ППО збило ворожу ракету!

Обстріл Києва це наслідок вчорашньої зустрічі двох союзників диктаторів та нічного візита путіна в кремль із десятками машин охорони, який зафільмували очевидці і злили в мережу…

Масовані ракетні атаки по Україні останніх двох днів можуть передувати повторному черговому вторгненню з Півночі, але ні британська, ні американська розвідки поки про це не попереджають, а якщо знову вийде, що розвідники вони нікудишні, то Байдену знову можна буде звинуватити Зеленського, мовляв: “Я попереджав, а він ігнорував…”

Зрозуміло одне, ворог хоче викликати паніку серед цивільного населення та дестабілізацію країни, а у відповідь має отримати злагоджені дії та ще більшу підтримку та віру в ЗСУ!

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності