Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“Рамштайн” – сьогодні уже 12 засідання групи (контактної)

Сьогодні, 25 травня, відбудеться дванадцяте засідання контактної групи з питань оборони України «Рамштайн», на якому учасники обговорять питання зміцнення української ППО, а також передачі Україні винищувачів F-16.

Про це повідомляє Міністерство оборони США.

“Міністр оборони США Ллойд Остін III провів розмову з міністром оборони України Олексієм Резніковим напередодні віртуального засідання Української оборонної контактної групи (UDCG) 25 травня”, – повідомив прессекретар Пентагону, бригадний генерал Пет Райдер.

Крім того, Остін повідомив оновлені дані про нещодавні зусилля США з надання допомоги у сфері безпеки.

“Обидва лідери пообіцяли підтримувати тісний контакт”, – йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначається, що засідання буде присвячене підтримці здатності України “до маневру бронетехнікою” і “зміцненню системи протиповітряної оборони України проти безперервних жорстоких атак з боку Росії”.

Раніше речник Пентагону Патрік Райдер поінформував, що наступна зустріч у форматі «Рамштайн» буде присвячена посиленню української ППО, наданню боєприпасів та передачі літаків F-16.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності