Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ранковий ракетний удар рф по Україні 29 грудня…

москальські окупанти сьогодні вранці, 29 грудня, вчергове обстрілюють ракетами більшість території України. Зокрема Харків, Київ, Житомир, Львів, Миколаїв, Одесу та ін.

Так голова Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав мешканців міста не нехтувати безпекою та перебувати в укриттях. Метро у Харкові не працює.

Після оголошення повітряної тривоги десь о 9 годині ранку пролунали вибухи на Лівому березі Києва. Мешканці Києва чули принаймні три потужних вибухи. Вибухи підтвердив мер міста Віталий Кличко на своєму телеграм-каналі.

«Кілька вибухів у столиці», – написав Кличко. Подробиць він не надав. Але пізніше з’явилася новина, що уламки збитої ракети впали на приватний будинок .

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«У Києві уламки збитої ракети впали на приватний будинок та припаркований автомобіль. Інцидент трапився у Дарницькому районі. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Усіх мешканців просять перебувати в укриттях, поки працюють сили ППО», – написали на телеграм-каналі КМВА. Інформація по жертвам уточнюється.

Після оголошення повітряної тривоги почали з’являтися повідомлення про збиті ворожі ракети:

Після оголошення повітряної тривоги почали з’являтися повідомлення про збиті ворожі ракети.

«Збили 3 ракети над морем у нас», – написав спочатку голова Миколаївської ОВА Віталій Кім на своєму телеграм-каналі. Потім він додав: «Ще мінус 2. Красені».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Нагадую, ракети керовані в кілька черг – значить знімати прильоти КАТЕГОРИЧНО не можна. Сьогодні ЗСУ поставить новий рекорд зі збиття», – зауважив Кім.

Також з’явилися повідомляння про збиті ракеті над Одеській області.

«Росія здійснює масований ракетний удар по Україні. Зараз над областю працює ППО, повідомив начальник Одеської ОВА максим Марченко. Він закликав не знімати роботу протиповітряної оборони та не коментувати її», – повідомило Суспільне.Одесса.

У зв’язку із загрозою ракетних ударів на Черкащині можливі аварійні відключення світла. У всій Україні оголосили повітряну тривогу. В Одеській та Дніпропетровській областях також вводять екстрені відключення світла.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, повітряна тривога оголошена вранці у четвер у всіх центральних, східних та західних регіонах України. росія вивела у Чорне море два ракетоносії з 16 «Калібрами». Також зафіксовано стратегічну авіацію.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності