Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

РАЗОМ ІЗ БРАТАМИ-СЛОВ’ЯНАМИ БІЛОРУСАМИ ПРОТИ КРЕМЛЯ

b1Днями у столиці України, на стіні будівлі за адресою вулиця Білоруська, 22, відкрили пам’ятний знак білорусам, які загинули на Майдані та полягли в антитерористичній операції, відстоюючи цілісність України.

Вшанувати пам’ять громадян сусідньої держави, які віддали свої життя за Україну, зібралося близько сотні городян.

Відкривали знак з викладеними великими літерами гаслами «Слава Україні!» та «Жыве Беларусь!» урочисто: з оркестром і почесною вартою.

Дана подія ще раз доводить, що, як і кілька століть тому, тільки слов’яни українці, білоруси та поляки разом з прибалтійськими народами нині залишаються єдиним щитом Європи перед загрозою навали путінської орди, і в єдності з ними ми таки здолаємо кремлівську московську гідру. «Слава Україні!» та «Жыве Беларусь!»  http://belsat.eu/news/u-kieve-ustalyuyuts-pomnik-belarusam-yakiya-zaginuli-va-ukraine/

Спеціально для «ЗЛ» Михайло Яневіч

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності