Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Ремонт вулиці Тичини може бути заблокований на рік

Директор Департаменту комунального господарства ІФ МВК Михайло Смушак запевнив, що його установа буде відстоювати прийнятий результат тендеру з такого довгоочікуваного усіма містянами ремонту центральної вулиці Тичини до останньої інстанції.

Як відомо, тендер завершився не на користь фірми, близької до нардепа і нинішнього кандидата у мери Івано-Франківська Олександра Шевченка «ПБС». Тож останні оскаржили результат торгів в Антимонопольному комітеті.

«Приймаючи рішення про прийняття тієї чи іншої пропозиції, тендерний комітет користувався виключно законами. Тому рішення АМКУ, якщо вони теж будуть керуватися законами, має бути таке ж, як і у тендерного комітету Департаменту. Якщо будуть керуватися чимось іншими, будемо подавати в суд, у всі необхідні інстанції», – ​каже Смушак.

За його словами, судова тяганина може затягнутися, тож ремонт доведеться законсервувати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Таким чином на пів року, і навіть рік може бути заблокований ремонт Тичини. Ми будемо відстоювати свою позицію, бо ми впевнені, що праві в цій ситуації», – ​підсумував комунальник.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності