Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Республіканці ніколи не були проти допомоги Україні, інше- наклеп демо…нів, – сенатський лідер партії

Лідер республіканської меншості у Сенаті США Мітч Макконелл відкинув твердження радикальних республіканців про те, що військова допомога Україні нібито шкодить економіці Сполучених Штатів.

Про це він заявив в інтерв’ю Fox News.

Макконелл наполіг, що надання військової підтримки Києву є корисним для американської економіки.

«Одна з найкращих речей з точки зору США – це те, що коли ми віддаємо українцям старе обладнання, наприклад, ми відновлюємо нашу промислову базу в цій країні (у США. – Ред.) Завдяки допомозі, яку ми надаємо Україні, створюються робочі місця у 38 штатах. І відбудовуємо наш промисловий комплекс відповідно до більш серйозної загрози з боку великої держави в Азії», – сказав він, натякаючи на Китай.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Тому думка про те, що наша допомога Україні не є корисною для нас, не відповідає дійсності», – категорично наполіг сенатор.

У четвер дев’ять сенаторів-республіканців написали лист Макконнеллу, в якому заявили, що допомогу Україні та Ізраїлю не слід поєднувати разом. Але сенатор відкинув цю думку, заявивши, що два конфлікти пов’язані.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності