Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Ретрансляцію 9 російських телеканалів заборонили у Латвії

На цьому тижні, що минає, Національна рада з електронним ЗМІ (НЗЕЗМІ) Латвії ввела заборону на ретрансляцію в країні дев’яти російських телевізійних каналів.

Про це повідомив журналістам заступник голови НЗЕЗМІ Івар Аболіньш, передає Delfi.F7EBDE3F-D800-49C1-8BCF-8F79DB3F040A_w1023_r1_s

За його словами, НЗЕЗМІ отримав від установи держбезпеки інформацію про те, що в списку програм, які в даний час ретранслюються в Латвії, присутні кілька програм російського медіахолдингу, один з бенефіціарів якого потрапив під санкції ЄС за підрив територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИТрансляція телеканалів РФ та “Новоросії” на Дніпропетровщині (фото)

Згідно з інформацією НЗЕЗМІ, російський бізнесмен Юрій Ковальчук, на якого поширюються санкції ЄС, є бенефіціаром телевізійних каналів «Час: далеке і близьке», «Бобер», «Будинок кіно», «Будинок кіно Преміум», «Музика Первого», «O! »,« Поїхали! »,« Телекафе »і« Петербург-П’ятий канал ».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після оцінки отриманої і вже наявної в розпорядженні НЗЕЗМІ інформації, рада заборонила ретрансляцію цих програм у всіх контрольованих ним публічних мережах електронних комунікацій. Заборона поширюється «на всю територію Латвії до моменту скасування санкцій ЄС щодо конкретної особи (або групи осіб), яке прямо або побічно пов’язане з вищезгаданими програмами», пояснили в НЗЕЗМІ.

Нагадаємо, 1 листопада Латвія внесла російського співака Григорія Лепса в чорний список, йому заборонений в’їзд в країну.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності