Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

РФ матиме справи не із васалом Заходу – Зеленським, а з його сюзереном – США, – прем’єр Медведєв

“Довічний” прем’єр РФ Дмитро Медведєв напередодні візиту 11 жовтня до Москви заступниці держсекретаря США Вікторії Нуланд (цікаво, що вона перебуває під санкціями РФ, – ред.), показово заявив, що Кремлю не має сенсу вести переговори і домовлятися про щось з нинішньою українською владою.

Про це він написав у власній статті, повній агресивних випадів на адресу України та української влади. Статтю опублікувало російське видання Коммерсанть.

Медведєв пише, що українські керівники – «люди, що не мають жодної стійкої самоідентифікації. Нещасні люди».

Він зазначає, що президент України Володимир Зеленський, людина «з певним етнічним корінням» (єврей), яка говорила російською та заробляла, в тому числі в Росії, ставши президентом, «повністю змінив політичну і моральну орієнтацію».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Почав ревно служити найбільш оскаженілим націоналістичним силам України, – обурюється Медведєв. – Можна тільки уявити, наскільки огидно йому було зробити таке моральне «сальто-мортале». Це нагадує божевільну ситуацію, коли представники єврейської інтелігенції у нацистській Німеччині з ідейних причин попросилися б на службу в СС»,- сказав він.

Експрезидент РФ пише, що через це в Україні з’являються «ублюдочні документи», на кшталт закону про корінні народи, «дебільні Кримські платформи» та моляться «за блаженну пам’ять терористів та юдофобів Бандери та Шухевича».

«Йому (Зеленському – ред.) відверто гидко потурати цим настроям, вся історія його життя, життя його родини повстає проти такої мерзоти. Нормальна, порядна людина просто не змогла б цього робити. Але, на жаль, треба. Інакше розмажуть мізки по стінах», – пише Медведєв.

У такій ситуації, на думку представника російського РНБО, домовлятися з українською владою для Росії неможливо. Він натякає на те, що Захід керує Україною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«А нам з васалами справу мати немає сенсу. Справи треба вести з сюзереном (США, – ред.)», – заявив Медведєв.

Раніше ми писали, що в Росії статтю Путіна про Україну включили до переліку обов’язкових для вивчення тем військово-політичної підготовки «через велику кількість відгуків у військовому середовищі».

Стаття Путіна «Про історичну єдність росіян і українців» за вказівкою міністра оборони Сергія Шойгу включена в якості однієї з обов’язкових тем для занять з військовослужбовцями з військово-політичної підготовки.

За словами джерела, «через велику кількість військовослужбовців в складі російської армії і на флоті, що мають українське коріння, батьків або родичів в Україні, стаття президента викликала великий позитивний відгук і обговорення у військовому середовищі».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності