Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

РФ: Не хочеш служити, йди сапай

Івановська обласна Дума направила звернення до уряду РФ з пропозицією давати відстрочку від армії молодим людям, що працюють з галузях сільського господарства. Ідея вже отримала схвалення в Держдумі і серед представників інших регіонів.

«Розвиток цієї галузі безпосередньо залежить від кадрового потенціалу», – цитують «Известия» причини, зазначені парламентарями. Однак далі депутати зазначають, що для більшої ефективності і уникнення зростання числа «ухильників» відстрочку зможуть отримати тільки призовники з профільною вищою і середньою професійною освітою.

Перший заступник голови комітету Держдуми з оборони Сергій Жигарєв вважає, що в умовах проблем з відсутністю призову реалізація даної ідеї цілком імовірна. Заступник голови центральної ради Російського союзу сільської молоді Олександр Лагутін додає, що в країні дійсно є необхідність імпортозаміщення товарів сільського господарства, але висловлює побоювання, що введення поправок про відстрочку від служби в армії може призвести до непродуктивного псевдофермерства.

Відзначимо, що бажаючі працювати на селі, при бажанні, зможуть віддати борг країні навіть у разі ухвалення відповідних поправок законодавства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Досить цікаве альтернативне вирішення питання щодо подолання корупції у військоматах і для України, чи не так?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності