Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

рф перекидає в Україну війська з Далекого Сходу… Китаю і Японії не слід втрачати нагоди

В роки ІІ-Світової США врятували СРСР, нав’язавши війну Японії, не давши їй завдати удару в спину Союзу, що його відразу б похоронило. Натомість кремль отримав змогу перекинути свої далекосхідні дивізії на німецький фронт, що в кінці не тілько врятувало Москву, але й дало можливість Союзу перемогти у цій війні…

Кремлівська влада відправляє на війну в Україні особовий склад Тихоокеанського флоту рф, а також 11-ї армії ВПС та ППО.

Як пояснює Головне управління розвідки Міністерства оборони України, до таких заходів агресори змушені вдаватися задля укомплектування особового складу після значних втрат.

Йдеться, зокрема, про 2 000 військовослужбовців із Приморського та Камчатського країв рф, а також про близько 400 солдатів з числа військових частин 11-ї армії ВПС та ППО, дислокованої на території Хабаровського краю рф.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вказані військові з’єднання раніше не були безпосередньо залучені до ведення бойових дій проти України.

Зауважимо, за минулу добу, 11 квітня, Збройні сили України ліквідували ще 840 російських окупантів. Загальні втрати особового складу для ворога з початку повномасштабного вторгнення складають вже 451 730 осіб.

А наші Повітряні сили У ніч на сьогодні, 12 квітня, знищили майже всі ворожі безпілотники, що атакували Україну.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності