Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Рф перетворює окуповані території Луганщини на військові бази, є небезпека псевдореферендумів.

На окупованих територіях Донбасу Кремль часу не втрачає, намагається інтегрувати території до складу Росії.

Декілька слів про  процеси, що  відбуваються зараз на тимчасово окупованих територіях Донбасу та  ризики у короткостроковій та середньостроковій перспективі.

Упевнений, що є небезпека проведення референдумів про входження псевдореспублік до складу РФ. Підготовка до них йде, особливо практично в захопленій Луганській області.

Також відбувається активне витіснення гривневої маси (з паралельним її знецінюємо, курс у т.зв. “ДНР” та “ЛНР” зараз мало не 1 до 1) із фінансового ринку псевдореспублік.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, йде активний перехід на уніфіковане російське законодавство, причому у всіх сферах – юридичну, освітню тощо. До російських норм прискорено наводять і місцевий так званий Кримінально-процесуальний кодекс.

Триває процес інтеграції промисловості квазіреспублік до складу РФ. Відбувається якісне оновлення т.зв. управлінського апарату, коли місцеві фінансово-політичні еліти замінили представники РФ. Бачимо також централізацію фінансових потоків, чого не спостерігалося раніше.

До того ж, йде активний процес перетворення квазіреспублік на військові бази РФ. У захопленій частині Луганської та Донецької областей розміщують додатковий контингент російських військ, там триває будівництво  шпиталів, військових баз. Діють відповідні програми федерального рівня.

Як на ці процеси може вплинути наша держава?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вплинути на це можемо лише превентивними ракетними ударами по тилових базах противника. Унеможливлюючи подальше будівництво подібної військової інфраструктури. Також ми маємо припинити пенсійне забезпечення мешканців окупованих територій.

На моє переконання, Україна має припинити пенсійне забезпечення мешканців окупованих територій.

Виплачувати пенсії фактично не громадянам України нема рації. Тому що ці кошти йдуть на фінансування незаконних озброєних формувань. Не можна фінансувати квазіреспубіки за рахунок українського бюджету.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності