Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

рф продовжує нарощувати виробництво БпЛА…

російські війська навчилися використовувати більше безпілотників. Наразі країна-агресор докладає зусиль для нарощення виробництво БпЛА.

Про це заявив начальник Генерального штабу Сил оборони Естонії, полковник Ееро Ребо, пише видання ERR.

Наразі Естонія бачить, що діяльність з експлуатації безпілотників «вже не є монополією України», зазначив він.

Той факт, що Україна завдала удару по російських нафтопереробних заводах, не матиме впливу на війну найближчим часом, вважає Ребо.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Полковник додав, що рф докладає великих зусиль, прагнучи наростити виробництво дронів та розвиваючи можливості для боротьби з українськими безпілотниками.

«Знаючи, як працює російська федерація, у її цивільного населення буде забрано все до останньої краплі пального, перш ніж танки перестануть торохтіти. Однак ми бачимо, що російська федерація заборонила експорт бензину», – зазначив він.

Ребо зазначив, що «було б цікаво подивитися, що використовується для проведення весняно-польових робіт», якщо такі обстріли триватимуть.

З початку повномасштабного вторгнення оборонна промисловість рф істотно збільшила виробництво, але всю економіку неможливо перетворити на економіку воєнного часу, пояснив Ребо.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прогрес російських військ залишається невеликим, а Україна добре діє в обороні, однак росія має більше гармат, більше снарядів.

Наприкінці 2023 року російська федерація почала серійне виробництво безпілотника гелікоптерного типу «Терміт».

рф збільшує темпи виробництва дронів усередині країни через ймовірність того, що західні санкції проти Ірану можуть призупинити постачання безпілотників.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності