Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Рівень закарпатських контрабандистів зріс до сучасного гелікоптера (відео)

Прикордонники виявили і затримали на Закарпатті багатоцільовий гелікоптер “Aerospatiale Alouette III” вартістю понад 150 тисяч доларів, який використовували контрабандисти.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, о 2-й годині ночі 31 січня військовослужбовці Держприкордонслужби у взаємодії з угорськими колегами зафіксували незаконний перетин кордону невідомим літальним апаратом.

Відразу у співпраці зі співробітниками СБУ прикордонники організували пошукові заходи для встановлення порушників.

Невдовзі оперативники виявили гелікоптер в Хустському районі.
Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Аби літальний апарат не викрили, ділки ховали його у гірській важкодоступній місцевості, зазначають у ДПСУ.

У кабіні гвинтокрила знаходились розсипані пачки з цигарками, проте, правоохоронці не виключають, що цим літальним апаратом могли незаконно переміщувати й нелегальних мігрантів до сусідніх країн.

Наразі інформація перевіряється, правоохоронці встановлюють причетних до злочинної діяльності осіб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Гелікоптер взято під охорону та розпочато досудове розслідування за ст. 334 КК України “Порушення правил міжнародних польотів”.

Окрім цього прикордонники спільно з угорськими колегами організували заходи з викриття порушників по обидва боки кордону.

Довідково: Виявлений гелікоптер має вантажопідйомність на шасі 750 кг. У пасажирському виконанні він може взяти на борт 6 пасажирів, розвивати швидкість близько 185 км/год та долати відстань у понад 550 км, при цьому, до багажного відсіку гелікоптера може бути завантажено до пів сотні ящиків сигарет.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності