Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

РНБО проти подвійного громадянства, – Коломойському знову повезло?..

Рада національної безпеки і оборони доручила Кабінету міністрів протягом двох місяців розробити законопроєкт про виявлення українців з подвійним громадянством.

Про це стало відомо на брифінгу секретаря РНБО Олексія Данілова за результатами засідання ради у п’ятницю:

Ми сьогодні прийняли рішення, що протягом 2 місяців Кабінет міністрів має запропонувати законопроєкт, який дозволить нам чітко розуміти тих осіб, які мають подвійне громадянство“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Данілов пояснив, що новий закон має створити інструменти контролю для виявлення українців з іншими громадянствами, пише Українська правда.

Зараз в кого таке подвійне громадянство, я б усім радив найближчим часом позбавитись іншого громадянства, щоб не наражати себе на неприємності“, – заявив він.

Нагадаємо, що раніше олігарх Ігор Коломойський цинічно пояснив журналістам, що в Україні заборонено тільки подвійне громадянство, а в нього їх є більше, отож його ця заборона не стосується

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності