Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

РНБО України лякає Росію

Якщо Росія й надалі порушуватиме повітряний простір України своїми вертольотами чи літаками – Київ завдаватиме їм авіаударів.

Таку заяву зробив секретар РНБО Андрій Парубій. Він зазначив, що цього тижня російська авіація кілька разів порушувала український кордон. Він також зазначив, що на кордоні з Україною зараз перебуває близько 40-ка тисяч російських військових. Росія продовжує перекидати терористам техніку і зброю, однак зараз це зробити важко, бо українські військові посилили контроль кордону.

«Коли Путін погрожує прямою агресією, він має на увазі перехід російських сил кордону, які там зараз є. Я думаю що їх агресія обумовлена тим, що їм стало складно перекидати війська, тому що українські збройні сили встановлюють контрольна д кордоном. І тому є така агресивна позиція про введення «миротворчих» сил на територію України», – упевнений Андрій Парубій.

Як ми повідомляли, зараз на озброєнні терористів у Луганській області 20 російських танків і 122 одиниці іншої бронетехніки з Росії. Про це повідомив керівник управління інформаційної безпеки Нацгвардії Юрій Стець. Про те, що техніка російська, свідчить знайдений технічний паспорт на неї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також, як твердить Юрій Стець, сьогодні український повітряний простір перетнули два російських гелікоптери Мі-8 і один Мі-24. Крім того, з боку Росії було помічене пересування чотирьох КАМАЗів із бойовиками.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності