Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Робочі групи Міноборони перевіряють роботу ТЦК в регіонах на предмет корупції

В регіонах працюють робочі групи від Міноборони, які перевіряють роботу ТЦК та СП, колишніх військкоматів.

Куди звертатися тим, у кого були чи є проблеми з ТЦК, в телеграмі повідомив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

“Відповідно до задачі, поставленої Президентом України, продовжуємо перевірку ТЦК та СП.
В регіонах працюють відповідні робочі групи від Міноборони. В окремих заходах перевірки беру безпосередню участь. Всі повинні розуміти, що для України сьогодні питання військового обов’язку і військової служби, мобілізації, соціального захисту воїнів — надзвичайно важливі.

Відтак, ретельно та виважено перевіряємо якість виконання центрами комплектування своїх функцій, усуваємо проблемні моменти, аналізуємо звернення громадян”, – пише Павлюк.

Одночасно із представниками Міноборони ТЦК та СП перевіряють також правоохоронні органи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Будь-які зловживання, допущені в організації роботи ТЦК та СП, будуть зафіксовані та проведені розслідування. Відповідальність — найсуворіша, як того вимагає закон, наголосив заступник міністра.

Прошу громадян, які стикалися з проблемами у взаємодії з уповноваженими особами ТЦК та СП, надсилати відомості щодо таких випадків, звернувся він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності