Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Робочі та студентські візи за спрощеною системою, як результат візиту до Канади Зеленського

Угода про молодіжні обміни, яку вже в найближчі місяці планують підписати Україна та Канада, дасть змогу громадянам двох країн за спрощеною процедурою здійснювати взаємні подорожі з метою навчання та працевлаштування на термін до 1 року. 123671425-9358fdfc36aecc564498913df0ba6b0b
Про це під час спільного брифінгу з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо в Торонто заявив Президент України Володимир Зеленський.

«Мені дуже хотілося б, щоб українська молодь могла отримувати тут знання й досвід», – сказав Президент.

Також Глава держави повідомив, що канадська сторона запропонувала приєднати Україну до програми “Трастед Тревелс”, яка передбачає спрощену процедуру приїзду українців до Канади.

«Ми на це дивимось як на ще один крок до майбутнього безвізового режиму з Канадою», – підкреслив Володимир Зеленський.

Президент також додав, що розширення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою на сферу послуг та інвестицій, про яке домовилися сторони, створить додаткові можливості для підприємців з IT та інших галузей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«А це означає більше робочих місць, кращі стосунки між нашими країнами», – наголосив він.

Додамо, що на думку Володимира Зеленського, Канада є прикладом тієї держави, якою хотіла б стати Україна: державою успішних, заможних людей, що живуть у гармонії та злагоді із зовнішнім світом, навколишнім середовищем і собою.

«Ми не маємо надмірних глобальних амбіцій, але ми готові приємно дивувати світ», – підкреслив він.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності