Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Роми на Львівщині організували міжнародний метадоновий наркокартель (фото)

Нарколабораторію з виробництва метадону* та одного з найнебезпечніших наркотичних засобів – карфентаніл – фігуранти облаштували у Львівській області. Канали збуту небезпечних речовин вони налагодили як на території України, так і за кордоном: у країнах Євросоюзу, Білорусі, Молдові та Росії ! Місячний дохід зловмисників становив близько 5 млн грн.

У Нацполіції повідомили, що організатор – 36-річний мешканець Львівської області, який залучив як «бізнес-партнерів» двох товаришів. Загалом до виготовлення та збуту наркотиків задіяли понад 30 осіб – переважно місцеві мешканці. Кожен відповідав за свій напрямок роботи: постачання компонентів для діяльності лабораторії, виробництво та збут психотропів, функціонування Інтернет-магазину, приймання замовлень, фасування тощо.

Затримання відбулося у Брюховичах на вулиці Бірківській. Місцеві жителі впізнали місце по фото, які виклала поліція.

Також вони розповіли, що їхнє життя стало нестерпним через крик і шум на вулицях до ночі. Звинувачують у всьому ромів, які займаються розповсюдження наркотиків та навіть почали ходити у православну церкву і будувати нове житло неподалік.

За словами місцевих, на вулицях часто можна помітити машини на російських номерах і навіть Rolls-Royce.

Зараз вирішується питання щодо накладення арешту на 16 будинків, 15 автомобілів, 13 квартир, 2 гаражі, фермерське господарство та базу відпочинку, які фігуранти придбали за гроші, здобуті злочинним шляхом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

* Метадон – небезпечний за швидкістю звикання синтетичний наркотик, що використовується для нарко-“замісної” терапії спеціалізованими центрами, і пропагується різним фондами дотичними до мільярдера Джорджа Сороса.

ФОТО: Нацполіції

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності