Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Роми влаштували в Ужгороді збройну розбірку

Стурбована жителька Ужгорода Світлана Богунець написала на своїй сторінці в Фейсбуці пост, в якому розповідаються обставини, які склалися днями в одному з супермаркетів міста. Жінка описала ситуацію з нахабними циганами і надала журналістам відео з місця події.

Почалося все з того, що четверо відвідувачів національної меншини почали чіплятися до продавця і охорони.

Після кількох зауважень з боку охорони, вони ще більше розсердилися і почали кидатися в їхній бік образливими словами, погрозами і нецензурними словами. Після чого вони викликали на допомогу своїх товаришів. Відео може містити нецензурну лексику.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На відео видно, як розгнівані роми дзвонять за підмогою. До магазину під’їхало кілька автомобілів – всього близько 30 осіб, кожен з них був озброєний палицями і іншою зброєю. У зв’язку з цим, охоронці були змушені застосувати газовий балончик, що ще більше розлютило ромів і ті почали бійку.

Охоронці застосували газовий балончик, тому що побачили у ромів холодну зброю. Ті, в свою чергу, накинулися на них з палицями. На місце сутички приїхала поліція, більшість ромів встигли втекти, затримали тільки трьох.

Охоронці викликали поліцію і вже разом з ними оглянули автомобілі циган, де виявили чимало зброї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини того вечора. Зауважимо, що нахабні роми не реагували ні на жодне зауваження, нахабно себе вели і лякали інших відвідувачів закладу. І невідомо, як би закінчилася ситуація, якби не сирена поліцейських автомобілів. Варто зазначити, що такі випадки трапляються не вперше і схожі повідомлення надходять регулярно. Невідомо, чим може закінчитися випадок, коли проти тебе кілька десятків розлючених і озброєних осіб.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності