Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Росія нарешті побачила подвійну гру Льовочкіна, – екс-міністр МВС Віталій Захарченко

Росія ввела санкції проти народного депутата від “Опозиційною платформи – За життя” Сергія Льовочкіна, що означає що його офіційно визнали ворогом Росії, ввели персональні санкції і зачинили йому все політичні двері. Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

Він заявив, що саме Льовочкін, який під час перебування глави адміністрації Віктора Януковича, “не тільки здав свого шефа американцям і захід в цілому, але і сприяв руйнуванню конституційних основ держави Україна”.

“Фраза «вчасно зрадити – значить передбачати!» для таких політиканів, як Льовочкін і Ко, не жарт, а справжнє життєве кредо. Для них головне бути при владі, і не важливо, що при цьому знищується народ України, його економіка, всіляка перспектива розвитку. Вони за 30 років існування незалежної України відмінно зрозуміли, що «на їх вік вистачить», а значить можна без сентиментів грабувати підвладну територію. Але для цього потрібно бути завжди у важелів управління. Одна біда – Україна занадто складна країна за національним, культурним і релігійним складом. Для того щоб перемагати хоча б на формальних виборах, потрібно залучити на свою сторону проросійський, якщо хочете, південно-східний електорат, який навіть після відходу Криму і частини Донбасу, становить значну частину виборців“, – зазначив екс-міністр.

За його словами, Льовочкін є також головним ідеологом “обдурення і відвертого обману людей південного сходу“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Саме він автор комбінації з Медведчуком і ОПЗЖ, з подальшим розколом партії і виведення групи Бойка, як зручного спаринг-партнера Зеленському на другий термін президентства. За його схемою зараз конструюється нова опозиція з підконтрольних і абсолютно безпечних для влади« борців з режимом ». Кремль давно , ще з часів Майдану, попереджали про подвійну гру Льовочкіна. Але в Москві довго не сприймали це серйозно і сподівалися, що дані політики будуть проводити хоча б нейтральну політику – марно! Ті, хто сконструював Майдан (йдеться про те, що справжнім невидимим організатором останнього Майдану та революції був саме Льовочкін, який підставив Януковича – Захарченко чудово пам’ятає, хто насправді йому дав наказ на побиття студентів, коли Янукович ще перебував у Прибалтиці) і багато років «розкручував» Росію на різні преференції , не планують відмовлятися від робочої схеми. Зараз Москва нарешті вирішила вийти з цього зачарованого кола. Але тільки після того, як Льовочкін фактично відкрито пролобіював арешт Медведчука і закриття його всіх телеканалів, в Росії вирішили діяти жорстко“, – додав Захарченко.

Льовочкіна нарешті визнали ворогом Росії, ввели персональні санкції і, я дуже сподіваюся, зачинили йому всі політичні двері. Час нині такий – треба тверезо оцінювати політичних контрагентів і судити їх не по солодким промовам, а у справах“, – резюмував екс- міністр.

*26 лютого 2021 Захарченка на засіданні РНБО було включено до санкційного списку та позбавлено всіх державних нагород та звань.

20 квітня Печерський районний суд м. Києва виніс рішення у провадженні за фактами перевищення Захарченком влади та службових повноважень під час поставки гранат з Російської Федерації та розтрати грошових коштів МВС України в особливо великих розмірах на їх розмитнення. Згідно із даними слідства, за вказівкою чиновника було оплачено більше 1 млн 177 тис грн митних платежів за ввезення гранат, які 18 та 19 лютого 2014 року було застосовано у центральній частині міста Києва до мітингувальників, внаслідок чого постраждало 86 осіб. Суд обрав Захарченку та його колишньому заступнику запобіжний заход у вигляді тримання під вартою (заочний арешт), що дає право обвинуваченню розпочати процедуру їхньої екстрадиції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності