Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Росія почала відведення військ за 20 годин до виступу-звернення Байдена

Підрозділи Південного та Західного військових округів Російської Федерації, які брали участь у спільних російсько-білоруських навчаннях Союзна рішучість-2022, почали повертатися у свої військові гарнізони ще вчора вранці, 15 лютого, фактично за добу до “звернення Байдена”, який не міг не знати про це. Таким чином Росія відводить свої війська від кордонів України.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони Росії.

Підрозділи, що виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт.

Генерал-майор ЗС РФ Ігор Конашенков повідомив, що на полігоні Обуз-Леснівський, 19 лютого, проводитимуться бойові стрільби.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так, бригада морської піхоти разом із з’єднаннями та військовими частинами збройних сил Білорусі за підтримки авіації відпрацює завдання ведення оборонного бою.

Триває проведення навчань на інших полігонах біля Російської Федерації.

Окремі підрозділи російських військових відведуть своїм ходом у складі колон.

Нагадаємо, що 10 лютого у Білорусі розпочалися спільні російсько-білоруські військові навчання Союзна рішучість-2022, які підігріли розмови про можливу нову ескалацію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас, кажуть, союзницька розвідка повідомляє, що вчора, 15 лютого, міністр оборони Росії Сергій Шойгу пригрозив звільненням з армії більшій половині офіцерського складу російської армії через скарги київських рестораторів, яким ті напередодні зробили масові замовлення, а вже вчора зранку почали дзвонити і їх скасовувати… Таким чином підступно виказавши плани свого Генштабу про відведення військ.

ФОТО з відкритих джерел

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності