Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

росія продовжує перекидати до білорусі “іскандери”

В 2023 року військовослужбовці Білорусі отримали з росії вже дві партії оперативно-тактичного ракетного комплексу Іскандер-М.

Про це повідомляє моніторингова група Беларускі Гаюн.

Іскандери надійшли на озброєння 465-ї ракетної бригади ЗС РБ. За даними моніторингової групи, до цього Міноборони Білорусі не розкривало, до якого саме підрозділу було передано комплекси, а також що частина техніки була вже у використанні російських військових.

Раніше ми писали, що речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що кількість розміщених рф установок Іскандер біля українського кордону не така вже й велика порівняно з угрупованням з 700 літаків і гелікоптерів, які розташовані довкола кордонів України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що росія на місяць виготовляє десятки ракет Калібр і ще меншу кількість Іскандерів, а цього недостатньо для створення запасів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності