Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Росіяни готуються до окупації Донбасу, епіцентр боїв зміститься з Луганщини до Слов’янська.

3 липня російські окупанти заявили, що захопили всю територію Луганської області. Включно з Лисичанськом.

Варто зазначити, що ця інформація не відповідає дійсності. Наразі  тривають бої біля населених пунктів Білогорівка та Новокостянтинівка.

Утім, я не виключаю можливого сценарію окупації всієї території Луганської області. На мою думку, після захоплення Луганської області росіяни готуються до окупації Донецької області. Найближча перспектива – посилення боїв у районі Бахмута та Слов’янська на півночі Донецької області. Той самий Слов’янськ днями потрапив під потужний обстріл.

За літній період росіяни всіма силами намагатимуться вирішити поставлене путіним завдання – вихід на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей. І навряд чи обмежаться лише Луганщиною – як проміжним варіантом досягнення політичних цілей так званої “спеціальної військової операції”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Паралельно із заняттям Лисичанська, противник виходить на трасу Лисичанськ-Бахмут, в районі Сіверська. Де також буде дуже гаряче. Мета окупантів на даний момент – подальший тиск на українську оборону вже на Донеччині. Саме туди зараз переміститься центр військового протистояння.

Якщо окупантам вдасться вийти на адмінкордон Донецької та Луганської областей, росія спробує легалізувати свою присутність там шляхом псевдореферендумів. Після цього не виключене поглинання квазіреспублік росією.

У Луганську наразі працює комісія з росії. Не виключено, що підготовка до проведення псевдореферендуму вже почалася.

Не виключаю збільшення ракетних обстрілів з боку росії – на тлі збільшення постачання в Україну військово-технічної допомоги з боку союзників (насамперед США, інших країн НАТО).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Продовжуватиметься блокада росіянами портів України, насамперед Одеси та Миколаєва – з метою спровокувати штучну продовольчу кризу. Шантаж країн Європи відключенням газу також продовжиться – з метою спровокувати вже енергетичну кризу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності