Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Росіяни обстріляли школу в смт. Врубівці і дитсадок у Станиці Луганській (фото)

Сьогодні вранці в четвер, 17 лютого, російські окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один зі снарядів влучив у дитсадок.

Уточнюється, що в момент обстрілу в будівлі вже перебували діти. За попередніми даними, діти, на щастя, не постраждали. Двоє виховательок отримали контузії.

Також російські війська обстріляли школу в населеному пункті Врубівка поблизу Лисичанська.

Відомо, що приблизно о 10 год. 25 хв. до чергової частини ГУ ДСНС поступила інформація від Попаснянської ВЦА Сєверодонецького району про обстріл зі сторони тимчасово окупованої території населеного пункту Врубівка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В результаті обстрілу було пошкоджено ЗОШ смт. Врубівка по вул. Шкільній, 5. На момент обстрілу в ЗОШ перебували 30 учнів та 14 осіб персоналу. Станом на 11:10 8 дітей та 2 співробітника персоналу перебували в підвальному приміщенні ЗОШ. Решту учнів забрали батьки.

Також внаслідок обстрілу було пошкоджено газогін у Врубівці, на даний час без газопостачання залишилось 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків. Окрім того, внаслідок обстрілу був пошкоджений приватний будинок по вул. Центральна, 4. Інформації про постраждалих немає.

Зазначимо, що 15 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Також нагадаємо, що 5 лютого збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню, поранивши українського солдата.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності